Responsabilitat social corporativa

 
Entenem que l'activitat de qualsevol organització genera impactes en la societat d'alguna o altra manera i per això disposem d'un programa de Responsabilitat Social Corporativa que ens permet desenvolupar accions que intenten contribuir a la millora del nostre entorn. 
 
Mitjançant els col·legis que són membres institucionals de l'AIC, col·laborem de forma regular amb:
 
 Càritas Diocesana
Mantenim un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona amb la finalitat de contribuir en el desenvolupament del Servei de Mediació en l’Habitatge d’aquesta entitat. L’objectiu d’aquest servei és atendre famílies amb problemes greus de pagament dels seus habitatges i proporcionar-los solucions d’allotjament.
 
 Fundació Esclerosi Múltiple
La nostra entitat col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple, de la qual en som soci-empresa i que a més és la distribuidora de la revista Immoscòpia, participant en la campanya de difusió i recaptació de fons de les seves accions Mulla’t i Navega per l’Esclerosi Múltiple
 
 Fundació Ecotic
Col·laborem amb la Fundació Ecotic per difondre, de manera conjunta, la conscienciació mediambiental envers la importància de gestionar correctament els residus i la necessitat de separar-los en origen. 
 
 AECC (Associació Espanyola Contra el Cáncer)
La Asociación Española Contra el Cáncer és una ONL de caràcter benèfic assistencial que treballa, bàsicament, per sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia i per acompanyar i assistir els malalts. Donem suport a l'associació i, a més de cedir un espai publicitari gratuït a la revista Immoscòpia, participem en la seva col·lecta anual formant part del grup de voluntaris corporatius.  
 
 Special Olympics Catalunya
Col·laborem de forma regular amb Special Olympics Catalunya, una associació sense ànim de lucre que fomenta la pràctica de l'esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual per tal de contribuir al seu desenvolupament personal i la seva integració en la societat. Per exemple, la nostra institució participa de forma regular en la realització del Jocs Special Olympics. 
 
 Fundació Banc dels Aliments
Ja sigui participant en les seves campanyes de Nadal o fent aportacions puntuals, la nostra entitat col·labora en la recollida d'aliments per tal que la Fundació Banc dels Aliments els faci arribar a les persones més necessitades. 

 Recollida de joguines i llibres nous i usats
Hem organitzat campanyes de recollida de joguines i llibres nous i usats durant el Nadal, iniciativa que hagués estat impossible sense la tasca coordinadora dels delegats territorials i la col·laboració dels nostres agents.