Serveis professionals

 Api.cat – portal immobiliari
 
El portal immobiliari Api.cat és el portal – exclusiu i gratuït – dels agents del col·lectiu API a Catalunya i té actualment més de 30.000 immobles. Des de qualsevol gestor immobiliari – sempre que disposi de passarel·la- podràs publicar els teus immobles de forma gratuïta i compartir-los, si vols, amb els 3.000 agents de la nostra xarxa a tot Catalunya.
 
 Ghestia
Ghestia és una plataforma de gestió immobiliària específica per al col·lectiu API, que disposa de totes les funcions imprescindibles per gestionar la teva agència de manera efectiva i, a més, permet la publicació d'immobles en tot tipus de portals immobiliaris, tant nacionals com internacionals. També hi ha una versió específica per als agents que són membres d'alguna de les nostres APIALIA (Agrupacions Comercials Immobiliàries).
 
 Creditapi
Un servei que et facilita una nova via de finançament amb condicions realment competitives per als teus clients interessats en comprar un immoble. 

 Apialia – agrupacions comercials immobiliàries (MLS)
 
Podràs formar part d'alguna de les nostres agrupacions comercials immobiliàries (MLS), formades exclusivament per membres del col·lectiu API, amb tot el suport legal, tecnològic, administratiu i de gestió necessaris (gestor immobiliari especial (Ghestia), intranet, networking, formació i coaching).

 FIABCI - Federació Internacional de Professions Immobiliàries

Mitjançat el seu soci institucional, el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona, que és membre principal (juntament amb l'Associació de Promotors de Barcelona) i seu de la delegació a Espanya de FIABCI, l'AIC forma part d'aquesta federació. Formar part de FIABCI Spain  significa formar part de la major xarxa internacional del sector immobiliari i tenir accés privilegiat no només a més de 2 milions de professionals immobiliaris en tot el món sinó a múltiples conferències, seminaris de formació, etc. 
 
 Apishop – botiga online de suport als professionals
 
Apishop és la botiga virtual exclusiva pels API, en la qual podràs trobar tot tipus de productes (merchandising, papereria, informàtica, ...) i serveis (certificats energètics, cèdules habitabilitat, adequació a la LOPD, ...) a les millors tarifes del mercat
 
 Segurapi – mediació d’assegurances immobiliàries 
 
Podràs convertir-te en auxiliar assessor de Mutua de Propietarios i fer assegurances als teus clients.
 
 MVI (Mòdul de Valoracions Immobiliàries) 
 
L'eina MVI et permetrà conèixer els preus de venda inscrits dels immobles i crear informes de valoracions per entregar als teus clients  amb el segell del Colegio de Registradores de España. Aquesta eina, que és accessible a través de la nostra plataforma de serveis Ghestia, durant el 2017 té un descompte del 100%.
 
Això és possible perquè comptem amb la col·laboració del Col·legi de Registradors d'Espanya, màxima institució en la matèria.
 
 Correu electrònic @api.cat
 
Disposaràs d'una adreça de correu electrònica que t'identifica com a membre del col·lectiu API.
 
 Presentació d'impostos online
 
Si vols, realitzem les gestions oportunes per tal que puguis presentar telemàticament impostos a compte dels teus clients davant l'AEAT (Agencia Tributaria), l'ATC (Agència Tributària de Catalunya) i la Hisenda Municipal de l'Ajuntament de Barcelona. 
 
 Fires immobiliàries
 
Des dels seus inicis, hem estat presents a la fira immobiliària més important de Catalunya: Barcelona Meeting Point (BMP), on tenim el nostre estand i realitzm actes i conferències professionals. També estem presents a d’altres fires locals d’interès del nostre país.
 
 Valoracions immobiliàries
 
Si ho desitges, podràs entrar a formar part del torn de valoracions i peritatges, que et permetrà ser designat com a pèrit judicial o bé per a la realització de qualsevol de les valoracions/peritatges que ens sol·liciten els particulars o l’Administració.