Convocatòria d'Assemblea General Ordinària de l'Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya

Data: 
divendres, 12 abril, 2019 - 11:15

L'Associació d'Agents Inmobiliaris de Catalunya (AIC) convoca els agents associats a la seva Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el proper dilluns 29 d'abril, a les 16:00 en primera convocatòria i a les 16:30 en segona convocatòria, a la Sala d'actes del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (Casp, 130, Barcelona).

A partir d'avui tens a la teva disposició per a la seva consulta el balanç de situació a 31 de desembre de 2018, el compte de pèrdues i guanys de l'exercici 2018 i l'informe d'auditoria, que estaran també disponibles a la nostra seu social (Gran via de les Corts Catalanes, 622, pral. Barcelona).

En cas que no puguis assistir a l'acte, tens l'oportunitat de delegar el teu vot en algun company. Per això, cal omplir degudament l'imprès adjunt al document de convocatòria, signar-lo i fer-lo arribar a la Secretaria de l'AIC per correu postal, via email a mfontas@api.cat o mitjançant el fax 934123363, abans de les 19:00 del dia hàbil immediatament anterior a la celebració de l'assemblea.

T'adjuntem un document on trobaràs els detalls de la convocatòria i l'Ordre del Dia de l'Assemblea.