Networking internacional gratuït: El mercat immobiliari francès

Data: 
dimarts, 5 febrer, 2019 - 15:45

Des del 2016, al col·lectiu API s’han anat desenvolupant diferents iniciatives per acostar als nostres agents immobiliaris a un mercat internacional que està cada dia més present dins del sector, representant el 14% de les compres immobiliàries que es realitzen a l’any dins d’Espanya.

Des d’API volem continuar ajudant-te a conèixer aquest mercat i per això et convidem, el proper dia 15 de febrer, a una jornada de networking gratuïta on tindràs la oportunitat de realitzar un intercanvi amb agents immobiliaris francesos, que vindran a Barcelona per compartir futures transaccions transfrontereres i on podràs conèixer millor el mercat francès. Com saps, els francesos són els agents nº 1 en transaccions estrangeres a Catalunya. A més a més, aprofitarem la jornada per presentar eines de compartició d’immobles a nivell internacional.

L’objectiu de la jornada, organitzada per API i FNAIM, que se celebrarà a la seu de l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE), és generar oportunitats de negoci  al mercat internacional per als membres del nostre col·lectiu .

T’esperem!

Vols més informació?

Pots accedir al  dossier de l’esdeveniment aquí